Ana içeriğe atla

Askerde Berber Olmak

Askerde Berber Olmak:
Askerde berber olmak iyi bir şeydir. Zira bütün asker ve komutanlar tarafından aranan adam olursunuz. Berberler sadece askerlerin değil uzman ve astsubayların da saçlarını keser bu nedenle komutanlarla muhabbetleri her zaman iyidir. Berberlerin mıntıka alanı tıraş yaptığı Berber hanedir yani ayrıyeten ot yolmak yaprak toplamak çöp toplamak gibi genel mıntıkaya dahil olmazlar.

Askerde Berber Nasıl Olunur ?
Tahmin edebileceğiniz gibi askerde berberler sivilde berber ya da bayan kuaförü olanlar arasından seçilir. Zaten berber fazla çıkmaz yani gittiğiniz birlikte berber olmak isterseniz muhtemelen olursunuz 1 veya 2 tane kişi çıkar. Tabi acemi birliğinde binlerce kişi olduğu için orada olmanız şansa bağlı ancak usta birliğinde özellikle küçük yerde berber olmak isterseniz direk olursunuz.

Askerde Berber Olmanın Avantajları
Berberlere nöbet bazı birliklerde yazılabilir ancak büyük birliklerde berbere nöbet yazılmaz. Askerde meslek sahibi olmak hiç bir şey olmamaktan iyidir zaten bu sivil hayatta da böyledir vasıflı bir insansanız sivildeyken hayatınız iyi olur askerdeyken de bu böyledir.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar

  1. askerde kuaför olarak temelli kalabilir miyim

    YanıtlaSil
  2. Askerde uzman çavuş olarak kalabilirmiyim şuan öyle bişey varmı belgelerim var kalfalık ustalık belgesi ve usta öğretici belgelerim var hepsi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder