Ana içeriğe atla

Askerde ANFİCİ Olmak

Askerde  ANFİCİ Olmak:
Acemi birliğinde ANFİCİ olmak iyi bir şeydir. Yani bir sıralama yaparsak en iyi üçüncü görev ANFİCİ  olmaktır. ANFİCİ , bilgisayar programcıları, bilgisayar mühendisleri, bilgisayar öğretmenleri,  veya uzun dönemlerde bilgisayarcı askerler arasından seçilir.
ANFİ ne iş yapar: ANFİCİLER  ANFİ den sorumludur. ANFİ denilen yer içerisinde bilgisayar ve projektörün bulunduğu toplantı Salonlarıdır. Acemi birliğinde bu alan genelde bir spor salonudur ANFİCİ  bu alanın temizliğinden sorumludur. Ancak temizliği kendisi yapmaz o günkü temizlik postasına yaptırır. Ayrıca eğitimlerde  ANFİ de izlenecek CD'leri açar. Maç günleri de maç yayını yapar.

ANFİCİ olmanın avantajları: Anticiler koğuşular ve yemekhane sorumluları gibi kendi görevleri dışında hiçbir iş yapmaz. Yani ANFİCİ Ler içtimaa ve eğitimlere katılmaz, mıntıka yapmaz, bulaşık yıkamaz, nöbet tutmaz, ve kantinde sıra beklemez. Kantinde sıra beklemez çünkü gün içinde bütün bölük eğitim alanındayken onlar serbest kaldıkları için kafasına göre akşama kadar takılır. Hatta ANFİ de  televizyon izler, internete girer. Yani ANFİCİ  olmak çok iyi bir görevdir. Acemi birliğine katıldığınızda aranızda bilgisayarcı var mı vs gibi bir soru sorulursa kesinlikle talip olun. Bu soru ANFİCİ seçmek için sorulur. Anticilerin aklıma gelen hiçbir dezavantajı yoktur.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar