Ana içeriğe atla

Ardahan Askerlik Celp Dönemleri 2023

Ardahan Askerlik Celp Dönemleri 2022

Ardahan Askere Kaç Gönderiyor?
Askere kaç tertip gideceğim diye merak eden Ardahan ili nüfusuna kayıtlı 2003 doğumlu yükümlülerin ne zaman silah altına alınacağı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. Ardahan'a bağlı 6 ilçenin hangi tarihinde kaç ile asker aldığını gösteren bu listeye göre, Ardahan İl Merkezine nüfusuna kayıtlı yükümlüler 4 tertip, Çıldır, Damal, Göle, Hanak ve Posof ise 1 tertip olarak kasım ayında askere alınacaklar.

Yorumlar

  1. Ben 1998 ardahan doğumluyum ardahan merkez yani agostosta ben askerlik muanemi mayis 2017 de oldum verdikleri kağıta 2018 ağustos celbi yaziyrodu ve ben ailevi sebepleren dolayı tekrar baş vrudum subat 2018 de gitmeo istiyorum diye bana muane oldugum kagitan bir tane verdiler ve bana 2018 subat celbinde silah altina alınmak istiyorum yaz dediler yazdim icerdeki memura verdim bana bütün celbleri isaretledim.dedi verdiği kagita 2018.02.02 subat celbinde muhtemel sevk yaziyor simdi kabul olma sansi varmı yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim hep söylediğim gibi muhtemel sevk yazıyorsa bu tarihte gitme şansın %50 dir. Yani artık bekleyip göreceğiz. Bu konuda kesin kabul olur olmaz diye bir bilgiyi sana kimse söyleyemez.

      Sil
  2. 96 doğumlu ama 2 yıl tecil olursa ve 31 aralık 2017 de tecil biterse ne zaman alırlar.

    YanıtlaSil
  3. 99 doğumluyum şubata gitmek istiyorum ama Ardahan kasim yoluyomus ne yapmalıyım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder