Ana içeriğe atla

Düzce Askerlik Celp Dönemleri 2023

Düzce Askerlik Celp Dönemleri 2022

Düzce Askere Kaç Gönderiyor? 
Askere kaç tertip gideceğim diye merak eden Düzce ili nüfusuna kayıtlı 2003 doğumlu yükümlülerin ne zaman silah altına alınacağı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. Düzce'ye bağlı 8 ilçenin hangi tarihte kaç ile asker aldığını gösteren bu listeye göre, Düzce İl Merkezi 3, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaş lı ve Yığılca 4, Akçakoca ise 2 tertip olarak askere alınacaklar.

Yorumlar

  1. tahmini gidicek dönemde mayıs yazıyor bunun ağustos alma ihtimali varmıdır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %50 ihtimalle Mayıs'ta askere alınırsın %50 ihtimalle ise daha sonraki celp dönemlerinde

      Sil
  2. Kaynasli agustos celbine aliyor ama muhtemelen sevk tarihi 02.01.2018 diyor 1 mi giderim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erken sevk talebinde bulunmuşsun o yüzden sevk kağıdında öyle yazıyor. Kesin olmamakla beraber şubatta asker olabilirsin. 12 Ocakta e-devletten bakabilirsin.

      Sil
  3. Tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

    YanıtlaSil
  4. Ş.a arkadaşlar ben düzce kaynaşlı dogumluyum.muane olurken bana sordular ne zaman askere gitmek istiyorsun.diye ben mayıs dedim.ama mişna kagidimda şubat 01 02 2018 yazıyor e devletten baktım.bugün.hakkinizda herhangi bir sınıflandırma bulunmamaktadır yazıyor.benim kafam bayabi karıştı ya ben tam olarak ne zaman askere gidicem.arkadaslar.bunun için ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. Tecili bozduranlar bi sonraki celp doneminde giderlermi yoksa beklerlermi adil donemlerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf tecil bozdurduğun tarihe göre bazen değişiklik göstermekle genel olarak tecil bozduranlar ilk celp döneminde askere alınırlar.

      Sil
  6. Ben şubat celbi için başvurmuştum ama çıkmadı mayıs ayına kaldı 1991 doğumluyum yani ilk olarak 98 doğumlulular mı dikkate alınıyor bana mayıs celbi çıkma ihtimali nedir acaba

    YanıtlaSil
  7. 1999 ağrı patnos'luyum muane işlemlerini tamamladım bana verilen kâğıtta 29 01 2019 sevk tarihi diyor 2019 şubat yazıyor şubat celbinde askere gideceğim değilmi 100%

    YanıtlaSil
  8. Kaynaşlı 4 yazıyor bende 31,01,2019 sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor kaç giderim ?

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar ben 1991 doğumluyum, Düzce Merkez Camikebir, Yoklama yaptırdım ama tercih yaptırmadım. Burada Ağustos celbinde gönderim yapıyor diyor ama asal msb de ilk silahlandırmada gönderileceksiniz diyor. Ben şimdi Mayıs celbinde mi askere gideceğim?

    YanıtlaSil
  10. 30.06.2003 bursa Osmangazi doğumluyum kaç celp giderim ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder