Ana içeriğe atla

E-Devlet’te Sınıflandırılmış Yükümlü Ne Demektir 2023

Sınıflandırılmış Yükümlü İbaresi Ne Anlama Gelir?
E-devette askerlik sorgulama giren adaylar sınıflandırılmış yükümlü açıklamasının ne anlama geldiğini merak ediyorlar. Arkadaşlar sınıflandırılmış yükümlü demek asker altına alınacak adayın sevk edileceği sınıfın ve birliğin belli olduğunu göstermektedir. Yani eğer e-devletten askerlik sorgulamadan baktığınızda sınıflandırılmış yükümlü ibaresini görüyorsanız artık sizin için iş bitmiş demektir. Askerlik yerlerinin açıklanma tarihinde hangi sınıf ve birliğe teslim olmanız yazacaktır. Aslında şuanda da belli ancak açıklanma tarihine kadar siz bunu göremiyorsunuz.
e devlette sınıflandırılmış yükümlü

Yorumlar

  1. Merabalar 99 doğumluyum askeri şube bana kasım 2019 da askere gideceğimi söyledi daha önce gitmek istediğimi belirttim ve dilekçe yazdık sizce s ubat celbi için dilekçem onaylamırmi haziran ayında bu işlemi yaptım.

    YanıtlaSil
  2. Bende 99 doğumluyum muayene oldum şubede bana 2 Mayıs'ta askerin dedi e devlette sınıf ve tertibatı bekliyor yazıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2019 mayıs celbinde 9/2 tertip olarak asker olursun.

      Sil
    2. Selamun aleykum lise kaydımı dondurmuşdum mayhem gelmiş tecil için tekrar yenileyebilirmiyim

      Sil
  3. 99 dogluyum sinif tertibat yaziyir askerlik sogrulmada ben ali hekime giitim bugun maynene kagdimi aldim ne zman askere gidecem

    YanıtlaSil
  4. Açıklanma tarihi ne zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar , benim edevlettede siniflandirilmis yükümlü yaziyor, yalniz benim yurtisina cikma ihtimalim var. Eger cikarsam bir sorun yaratirlarmi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yerin belli olmuş 24:01:2020 belli olacak fakat sen nerden biliyorsun (kıbrıs) çıkacanı?

      Sil
  6. 2003 Zonguldak ne zaman alınırım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder