Ana içeriğe atla

Malatya Askerlik Celp Dönemleri 2023

Malatya Askerlik Celp Dönemleri 2022

Malatya Askere Kaç Gönderiyor? 
Askere kaç tertip gideceğim diye merak eden Malatya ili nüfusuna kayıtlı 2003 doğumlu yükümlülerin ne zaman silah altına alınacağı Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. Malatya'ya bağlı 13 ilçenin hangi tarihinde kaç ile asker aldığını gösteren bu listeye göre, Battalgazi, Darende, Doğanyol, Hekimhan, Kuluncak ve Pütürge 3 tertip olarak ağustos ayında, Akçadağ, Arguvan, Kale, Yazıhan ve Yeşilyurt 4 tertip olarak kasım ayında, Arapgir ve Doğanşehir ilçeleri nüfusuna kayıtlı yükümlüler ise 1 tertip olarak şubat ayında askere alınacaklar.

Yorumlar

  1. bu celp dönemlerinden önce askere gidibiliyo muyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erken sevk dilekçesi ile talepte bulunabilirsin ancak kabul edilmesi çok zayıf bir ihtimal. Erken sevk dilekçesinin nasıl yazılacağı konusunda ve dilekçe örenği sitemizde mevcut ordan bakıp ona göre yazabilirsiniz.

      Sil
  2. Kesin bu celp dönemlerine göre gidermiyiz.

    YanıtlaSil
  3. 01.01.1998 doğumluyum Doğanşehir kasım gösteriyo ama kuzenim ağusyosta gitti geçen sene

    YanıtlaSil
  4. Ben 15.09.1999 doğumluyum bu sene içinde muane oldum. Kağıtta celp donemi 2019 şubat sevk tarihi olarkta muhtemel sevk tarihi 29 ocak yazıyor. Ve benim köyüm 2019 da 99/3 yolluyor. Ben hangi tarihte giderim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normalde Ağustos celbinde askere olacaksın Ancak erken sevk talebi ettiğin için Şubat celbi ne çekilmiş gözüküyor. Bu yüzden Şubat celbinde asker olabilirsin ancak kesin değil.

      Sil
    2. 99 Doğanşehir doğumluyum muane oldum ne zaman askere giderim

      Sil
    3. BenBgeçenBsene manevi oldum 99doğumluyum 12.ayında doğanşehirD99\1 gönderiyor sevk tarihi ocak 292yazıyor ne zaman giderim ve acemi birliğim ne zaman açıklanır

      Sil
  5. 99 dogumluyum Yeşilyurt ilcesi Kasım diyorlar ama bundan önce cok kuzenim şubatta gitti nasıl oluyor bu

    YanıtlaSil
  6. 2022 subat sevkine tabiyim.01.01.1995 malatya yesilyurt ikametgahim var. Hangi dönemde giderim inşallah subat degildir.

    YanıtlaSil
  7. 1993 lüyüm ikinci tecilim 6. Ayın 11 de bitti aralık 15 e kadar muayene olamam gerekiyormuş ekimde gitsem ne zamana alırlar askere

    YanıtlaSil

Yorum Gönder