Ana içeriğe atla

Askerdeki Sevgiliye En Güzel Bayram Mesajları 2023

askerdeki sevgiliye bayram mesajları
Asker Sevgiliye Bayram Mesajları 
Sevgiliniz asker ya da askerde ise ona en güzel bayram mesajını göndermek istersiniz. Çünkü o sizden ve sevdiklerinden ayrı bayramı geçirmek zorundadır. Kim bilir belki de yurdun en ücra köşesinde vatan için nöbette ya da dağda operasyonlarda ölüm ile burun buruna bir bayram yaşamaktadır. Bu nedenle ona gönderilecek bayram mesajının çok önemlidir. Onun yalnızlığını alacak ona güç verecek hasretini bir nebze olsa giderecek bir bayram mesajı göndermek eminim sizi de sevgilinizi de mutlu edecektir. Asker sevgiliye gönderebileceğiniz en güzel ramazan ve kurban bayramı mesajlarını aşağıda listeledim. Umarım beğenirsiniz.
asker sevgiliye bayram mesajları
  • Nasıl dayanır bu yüreğim yokluğuna? daha elini tutamadan nasıl gönderirim seni? ama askerim hep beklerim seni hep....seni seviyorum... Bayramın Kutlu Olsun.
  • Askerim seni öyle çok özledim ki sensiz bi uçurumun başında kanatsız kalan bir kuş gibiyim ne olur yap bitir ve sağ salim gel bu deli kızı bi başına bırakma seni seviyorum.Bayramın Kutlu Olsun.
  • Dağlarda yaşar gerekirse Vatan için Ey Şanlı Askerim Sen Birtanesin! Bayramın Kutlu Olsun.
  • Senin Sayemde uyuruz huzurla Mehmed'im Canım benim…Bayramın Kutlu Olsun.
  • Sesini Dünya Duysun Ey Askerim Türk milleti Durmaz Daima iLeri… Bayramın Kutlu Olsun.
  • Şafak Bitince Eve Dönüşünü Beklerim Askerim Bayramın Kutlu Olsun.

Yorumlar

  1. İyi akşamlar lütfen cevap verebilirmisiniz lütfen ben 10.08 2000 ağrı Diyadin doğumluyum cimere yazdim cevap geldi kayıtlarimizda yapilan inceleme neticesinde Şubat 2020 siflandirma döneminde seve tabi olduğuz tespit edilmiştir Şubat 2020 sıflandirma doneminin celp ve sevkin icrasi Ocak Şubat Mart tan yapacağindan bu aylardan herangi birine pilanlananız yapila bilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder