Ana içeriğe atla

Asker Sevgiliye Resimli Günaydın Mesajları

Bugün sevgilisi askerde olanlar için aşağıdaki resimli günaydın mesajlarını hazırladım. İnternette epey bi araştırma yaptım şimdiye kadar böyle bir şey yapılmamış. Eminim sevgilisi askerde olup da bu tür asker fonu üzerinde günaydın mesajlarını arayan çok insan vardır. Epey uğraştıktan sonra asker resimlerinin üzerine çok güzel, etkileyici bir o kadar da anlamlı günaydın mesajlarını yerleştirdim. Bu günaydın mesajları arasında çok etkileyici olanı da var çok romantik anlamlı ve duygusal olanı da. Kısacası hepsinden biraz katmaya çalıştım. Askerdeki sevgilinize dilediğiniz bir tanesini veya her gün bir tanesini gönderebilirsiniz. Paylaştığım bu günaydın mesajları sevgilinizin hasretini bir nebze olsun azaltacağına inanıyorum.

Oysa ki tek isteğim, sana günaydın dediğimde yanımda uyuyor olmandı... Seni Seviyorum Günaydın.
Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan, gece mi yıldız Yıldız bezeyen, karanlığımı dolunay gibi aydınlatan aşkım, günaydın…


Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyandığım günlerdir sevgilim, günaydın sana.


Sen benim yıldızımsın, güneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen günlerimsin tıpkı bugün olduğu gibi, günaydın sevgilim günaydın benim en güzel günüm.


Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.


Sana baktığımda kalbimin atışı gibi, günlerimde hep sen varsın sevgilim. Günaydınlar Olsun Sana.
Başımı yastığa koyduğumda tek dileğim oluyor seni görmek rüyamda ve bu gecenin sabahında da seni gördüm rüyamda, günaydınlar olsun sana biricik sevgilim.


Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı ol sakta, şimdi yanında ola masamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.


Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakmasam da  güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar

Yorum Gönder