Ana içeriğe atla

2017 Dış Kaynak Subay Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

1. 2017 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Temini kapsamında 09 Ekim – 03 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Seçim Aşaması Faaliyetleri için aday başvuruları değerlendirilmiştir.

2. Erkek adaylar için sınav çağrısı yayımlanmıştır. Bayan adayların çağrı ilanı 09 Ekim 2017 tarihinden sonra yayımlanacaktır.

3. Başvuruda bulunan adaylardan Seçim Aşaması Faaliyetlerine çağrılanlar çağrı formunda belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (Mamak / ANKARA) adresinde hazır bulunacaklardır.

4. Seçim Aşaması Faaliyetleri; a. Birinci gün; Kayıt-Kabul, Fiziki Kontrol, Fiziki Yeterlilik Testi, Kişilik Değerlendirme Testi yapılacaktır. Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) giyinmiş olarak gelmeleri gerekmektedir. b. İkinci gün; Mülakat ve Hastane Sevk işlemleri (Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Deniz Piyade başvurusu olan adaylar hariç) yapılacaktır. c. Üçüncü gün; KHO Komutanlığı Bakanlıklar/ANKARA adresinde, Beden Eğitimi Öğretmenliği başvurusu olan adayların yüzme ve spor testi ile Deniz Piyade başvurusu olan adayların yüzme testi ve hastane sevk işlemleri yapılacaktır. Adayların spor testi için spor kıyafeti ve yüzme testi için yanlarında mayo, terlik, bone ve havlu getirmeleri gerekmektedir. Yüzme sınavları 12-20 Ekim 2017 tarihleri arasında planlanmıştır. d. Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.
 muvazzaf subay mülakat tarihleri

5. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile Sınav Çağrı Belgesinin çıktısını yanlarında getireceklerdir.

6. “Askerliğe elverişli değildir” raporu olan adayların seçim aşaması sınavlarına gelirken raporlarını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

7. Adayların belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini getirmeleri, asıl belgelerini teslim etmemeleri önem arz etmektedir. 8. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmemektedir. Sınava gelirken cep telefonu getirilmeyecektir.

9. Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.
10. Seçim aşaması faaliyetlerine gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

11. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir.

12. MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında sınav ve mülakat süresince adaylara yemek ve su ikramında bulunulacaktır.

13. Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız

14. Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız

Yorumlar

  1. Yoklama kaçağı olarak görünüyorum ve askerlikle ilişiği yoktur belgesi isteniyor bu durumda ne yapmalıyım askerliği erteletme şansım kalmamış askerlik şubesi öyle söyledi sağlığa bakıp hemen aynı gün yerin belli olacağı ve 2 3 gün içersinde teslim olabilegimi söylediler bende askere gitsem yoklama kaçağı durumu kalkacağını düşünerek acemi birliğinden sınava gitmeyi düşünüyorum olurmu sizce ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. askerdeyken her türlü sınav için izin alabilirsin. Bir sorun çıkmaz.

      Sil

Yorum Gönder