Ana içeriğe atla

370 KD Kısa Dönem Askerlik Yerleri Sorgulama

370 Kısa Dönem Askerlik Yer Sorgulama
370 kısa dönem olarak şubat 2018 de askere alınacak olan erlerin acemi ve usta yerinin neresi olduğu ve ne zaman teslim olunacağına ilişkin askerlik sorgulaması e-devlet üzerinden yapılmaktadır. Arkadaşlar 6 aylık bir askerlik dönemi sizi beklemektedir. Bu sayfa üzerinden tertiplerinizle tanışabilir fikir alış verişinde bulanabilirsiniz. Ayrıca duyurular için askeribilgiler facebook sayfamızı da kullanabilirsiniz.Şimdiden hayırlı tezkereler.

370 Kısa Dönem Askerlik Yeri Ne Zaman Belli Olur?
370 kd şubat celbinde askere gideceklerin acemi birlikleri ve usta birlikleri Ocak ayının 3. haftası içerisinde 15-21 Ocak 2018 tarihi içerisinde açıklanacaktır. Ayrıca bu tarihte yedek subay aday adayı olan kısa dönemlerin de yedek subay olarak uzun dönem askerlik mi yapacağı yoksa kısa dönem olarak mı askerlik yapacağı açıklanacaktır. Güncelleme 24 Ocak 2018 tarihinde Açıklanacaktır.
370 Kısa Dönem Ne Zaman Askere Alınacağı Açıklanak?
Askerlik yerleri açıklandıktan sonra sizin A grubu mu yoksa B grubu mu olduğunuz yazacaktır. %90 A grubu kalan %10 B grubu çıkmaktadır.
370.kısa dönem askerlik yerleri

  - A grubu çıkacaklar 3-8 Şubat 2018 tarihleri arasında acemi birliklerine teslim olacaklardır.
  - B grubu çıkacaklar Mart ayının ilk iki haftasında teslim olacaklardır.

370 Kısa Dönem Whatsapp Grubu
Arkadaşlar askerlik yerleri açıklandığında aynı ilden aynı ile askere gidecek adaylar buradan tanışarak ve whatsapp grupları kurarak iletişeme geçip beraber yolculuk yapabilir. Bunun için yerleriniz açıklandığında aranızdan whatsapp grubu kuranlar burada linkleri paylaşsın.

Yorumlar

  1. Lisans mezunuyum. Yerim 2017den beri belli. Ben stajerlik durumumdan dolayi erteledim. 31 Ocak 2018e kadar tecilli gozukuyorum. Şubat celbine tabi miyim nasil anlayacağım. E devlette siniflandirmaniz yoktur yazıyor..bilgi verirmisiniz?

    YanıtlaSil
  2. Bu gun aciklanirmi 19 u bu gun

    YanıtlaSil
  3. Yedek subay aday adayıyım. İstanbuldan sevk edilecem. 0537 590 88 88 ,

    whatsapp grubu varsa kuralım.

    YanıtlaSil
  4. İS.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İZMİR NARLIDERE / İZMİR

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle merhaba , boyle bir sayfa dusuncesinden ve vakit ayirip cevaplamanizdan dolayi oncelikle tesekkur ediyorum.

    •30.6.93 dogumlugum Lisans mezunuyum , 2 yillik tecil hakkimi kullandim 7.2.2018 tarihine kadar askerlik yonunden bir sakincasi yoktur erteleme nedeni siniflandirilmis yukumlu yaziyor , o tarihe kadar yuk.lis. kayit yaptirirsam tecil edebilir miyim ?
    •Askerligi sadece 2 celp donemi ertelemek istiyorum , sektor turizm oldugu icin sezonu kacirmak istemiyorum.
    •Muayeneye olup 2 celp sonra tercih etme imkanim var mi ?
    •Yada 1 aylik saglik raporu almak istersem hangi tarihten itibaren almam gereklidir ?
    Simdiden ayirdiginiz vakit icin tesekkur ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 7.2.2018 tarihin önce yüksek lisans kaydı yaparsanız tecil ettirebilirsin.Eğer kayıt olmazsan muhtemelen mayıs celbine askere alıncaksın. Ancak şubeye gidip durumunu anlatırsan kasım celbi için celp tercihinde bulunabilirsin ancak bu talebin kesin kabul edilir diye birşey yok. bir sonraki celp dönemine rapor ile kalmak için sevk tarihinin son 5 günü kapsayan rapor yeterli olacaktır. Bu konuda rapor alacağın zaman dilimi hakkında şube ile görüşebilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder