Ana içeriğe atla

Adana'da Askerlik Yapmak Nasıldır?

Adana'da Askerlik Yapanlar:  
Genel olarak adananda ilinde askerlik yapanlar adananın sıcağından doyalı isilik olmaktan şikayet ederler. Eğer kış döneminde Adana ya askerlik yapmaya gidiyorsanız şanslısınız zira ılık bir kış mevsimi sizleri bekliyor olacak ancak mayıs ve ağustos celbinde adana ya askerlik yapamaya gidenler için aynı şeyi söylemek çok zor. Bu yazıyı okuyan daha önce adana ilinde askerliğini yapmış olan dedelerin adana da askerlik yapmanın avantajları ve dezavantajları hakkında ki değerli yorumlarını bekliyoruz.

Adana'da Bulunan Askeri Birlikler
Adana İl Jandarma Komutanlığı ve bu il jandarma komutanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan ilçe jandarma karakolları, 210 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Komutanlığı, 6.Kolordu Komutanlığı, 6.Mekanize Piyade Tümen  Komutanlığı - Recai Engin Kışlası, MSB - Milli Savunma Bakanlığı - Kalite Yönetim Bölge Başkanlığı,  Milli Savunma Bakanlığı Adana Tedarik Bölge Başkanlığı, Adana Orduevi, 6.Mekanize ve Piyade Tümen Komutanlığı - Orgeneral İzzettin Çalışlar Kışlası,  Adane İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı, İncirlik 10.Tanker Hava Üs Komutanlığı, Sahil Güvenlik 53.Komutanlığı adana ilinde askerlik yapılan askeri birliklerdir.

Adana'da Askeri Malzeme Satan Yerler
Askerde bir erin ihtiyaç duyduğu her şey verilmektedir ancak zamanla kötü kullanıma bağlı olarak malzemeler yıprandığı için askeri malzemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte öylesi zamanlarda askeri malzeme satan dükkanlar aranır. Adana da Kazancılar çarşısında askeri malzemeler satan dükkanlar bulabilirsiniz.

Adana Nasıl Bir Şehirdir?
Askerlik  yapacağınız adana ilini sizlere biraz tanıtmak gerekirse Adana; Türkiye'nin nüfus bakımından 6.büyük şehridir. Türkiye'nin en önemli tarım merkezidir. Ayrıca Sanayi ve ticaret alanında da ileridedir. Türkiye'nin güneyinde Akdeniz'in doğusunda yer almaktadır. Dolayısıyla Akdeniz iklim özelliklerini taşır. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı geçer.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar

  1. Selamın aleyküm reis ben ankara haymananılıyım izmir de doğdum yaşıyorum 99 Eylül 4 bnm 2019celp dönemi köylülerim muayene oldular ve şubat gönderiyor onları doğrumu dur bu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder