Ana içeriğe atla

Afyonda Askerlik Yapmak Nasıldır?

Afyonda Askerlik Yapanlar: 
Afyon soğukluğuyla meşhur illerimizden biridir. Bu nedenle afyonda askerlik yapacak olanların en çok şikayet ettiği konusu ayazı ve soğu dur. Eğer askerliğiniz sonbahar ve kış aylarına denk geliyorsa soğuktan epey dert yanacağınız ortadadır. Afyonkarahisar'da daha önce askerliğini yapan ziyaretçilerimizin bu şehirde asker olmak ile ilgili yaptığı yorumları yayınımızın altından okuyabilirsiniz.

Afyon'da Bulunan Askeri Birlikler
Afyon İl Jandarma Komutanlığı ve bu il jandarma komutanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan ilçe jandarma karakolları,  Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı, 8.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı, Şehit Teğmen Uğur Acar Kışlası, 41.Mühimmat Komutanlığı, Afyonkarahisar Hava Kontrol Meydan Komutanlığı askerlik yapılan askeri birliklerdir.

Afyon'da Askeri Malzeme Satan Yerler
Afyon ilinin merkezinde ki pek çok çarşıda askeri malzeme satan yer bulabilirsiniz.

Adana Nasıl Bir Şehirdir?
Afyonkarahisar ili Ege Bölgesinde yer alan ve Ege Bölgesinin İç Batı Anadolu Bölümü’nde yer alan Türkiye’nin illerinden biridir. Daha önceki ismi ise Afyon’dur. Afyonkarahisar ilinde merkez ilçe ile birlikte toplamda 18 ilçe bulunmaktadır. Bununla birlikte Afyonkarahisar’ın 39 beldesi ve 388 köyü bulunmaktadır.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar