Ana içeriğe atla

PAEM 2023 WhatsApp & Telegram Grubu

Paem 2022 Whatsapp grubu
9.Dönem PAEM 2023 Telegram Grubu
Bu sene yapılması planlanan meslek dışı 8 NCİ Dönem Komiser Yardımcılığı sınavı hakkında sitemizin ziyaretçilerinden oluşan bir Telegram grubu kurmaya karar verdik. Aşağıdaki Telegram bağlantı linkine tıklayarak grubumuza katılabilir PAEM hakkında merak ettiklerinizi gerek grup yöneticisi olarak bana gerekse de direk gruba sorarak bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Öncelikle belirtmeliyim ki grubumuz herkese açıktır.

Yani sadece sitemiz üzerinden değil grubumuza kendi arkadaşlarınızı da davet ederek katılmasını sağlayabilirsiniz. Açıkçası bu grupta aynı ilden bu sınava girip komiser yardımcısı olmak isteyen insanları iletişime geçirip spor, mülakat gibi aşamalarda dayanışmasını sağlamak istiyorum. Grubumuza epey katılımın olacağını düşünüyorum.

PAEM' de fiziki yeterlilik sınavı, boy - kilo endeksi ve KPSS puanı gibi konularda kızlar ve erkeklerin durumları değişiklik arz ettiğinden ilerleyen zamanlarda PAEM Kızlar grubu ve PAEM Erkekler grubu olarak grubu ikiye bölmeyi de amaçladığımı belirtmek isterim. Böylelikle kızlar ve erkeklerin arasında oluşabilecek kafa karışıklığını da ortadan kaldırmış olacağız. Aşağıda linke android ya da iPhone telefonlarınızdan tıklayarak anında Telegram grubumuza katılabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Hocam benim tecil 30 eylül 2018 tarihin de bitiyor celb donemi kasım eylül 2018 paem alımları için hangisi önemli tecil mi celb donemi mi mulaktalar 30 eylülden önce olursa okul ekim ayında başlayacak diyorlar tekrar ileri tarihe atmam gerekir mi

    YanıtlaSil
  2. Whatsapp grubu aktif değil admin linki düzenler misin ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder