Ana içeriğe atla

Bursa'da Askerlik Yapmak Nasıldır?

Bursa'da Askerlik Yapanlar:
Bursa'da, Jandarma sınıfı dışında askerlik yapacak büyük bir birlik vs yoktur. Yani Kastamonu'da, Manisa'da olduğu gibi büyük bir eğitim birliği ya da alay bulunmamaktadır. Daha çok usta erlerin Bursa'da bulunan çeşitli jandarma Karakollarına ya da cezaevlerine askerlik yapmak üzere görevlendirildiği bilinmektedir. Bursa'da vatanımızın diğer illeri gibi güzel bir ildir. Bursa'da asker olmak hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki yorumları okuyabilirsiniz.

Bursa'da Bulunan Askeri Birlikler:
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve buna bağlı olan ilçe Jandarma karakol komutanlıkları, Kara Kuvvetleri Komutanlığı EDOK Okullar Komutanlığı Hürriyet Kışlası, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı Güney Marmara Grup Komutanlığı, Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gemlik Askeri Kampı, Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığıdır.

Bursa'da Askeri Malzeme Satan Yerler:
Bursa Osmangazi ilçesinde Şehre küstü Mahallesi değirmen sokakta askeri malzeme satan pek çok dükkan bulabilirsiniz.

Bursa Nasıl Bir Şehirdir?
Bursa coğrafi konumu, gelişmiş alt yapısı, ulaşım yolları ve limanlarıyla Avrupa, Rusya, Ortadoğu ve kuzey Africa pazarlarına kolay erişimin sağlandığı en önemli stratejik merkezlerden birisidir. Bursa girişimci ruhu ve çalışkan insanlarıyla tarih boyunca bir çok alanda öncülük yapmış ve ilklerin şehri olmuştur. Türkiye sanayisinin kalbi bursa, göz kamaştıran büyüme hızı ve gelişmiş altyapısıyla Avrupa'nın en önemli üretim ve ticaret merkezlerinden birisidir. Bursa cazip ve rekabetçi ortamıyla, uluslararası pek çok yatırımcıya ev sahipliği yapan bir Avrupa kentidir. Bursa ticaret ve ekonominin yanında muhteşem tabiatı ve alternatif turizm imkanlarıyla kaliteli yaşamın merkezidir. Bu huzurlu topraklarda kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Sonsuz fırsatlar ve ideal yatırım ortamı için dünya bursa ya geliyor. Bursa misafirlerine hoşgeldiniz diyor. Tüm zamanların dünya kendi cazip, üretken, rekabetçi Bursa. 

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar