Ana içeriğe atla

Denizli'de Askerlik Yapmak Nasıldır?

Denizli'de Askerlik Yapanlar:Askerliği Denizli'ye çıkanlar için bu yazıyı hazırladım. Denizli'de asker olmak konusunda internetten derlediğim bilgileri burada paylaşmaya çalıştım. Aşağıda yayınlamış olduğum yazıyı okuyarak Denizli ilinde bulunan askeri birlikler ve Denizli Nin nasıl bir şehir olduğu hususunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca sayfamızın altındaki ziyaretçi yorumlarından da Denizli de asker olmak hakkında daha önce Denizli de askerlik yapmış olanların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Denizli'de askerlik yapabileceğiniz başlıca iki askeri birim yani sınıf vardır. Biri Jandarma sınıfında Denizli İl Jandarma Komutanlığı diğeri ise Denizli 11.Piyade Tugay Komutanlığıdır. Burası topçu birliktir. Çok geniş bir arazi üzerine kuruludur.

Denizli'de Bulunan Askeri Birlikler:
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile buna bağlı ilçe jandarma karakol komutanlıkları, Denizli 11.Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, Tümgeneral İlhan Özcan Kışlası, Denizli 11.Tugay Komando Komutanlığı bulunmaktadır.

Denizli'de Askeri Malzeme Satan Yerler:
Denizli merkez de bulunan atalar mahallesi lise caddesinde askeri malzeme temin edebileceğiniz pek çok dükkan bulabilirsiniz.

Denizli Nasıl Bir Şehirdir? 
Plaka kodu 20 olan şehirdir. Son  yapılan nüfus sayımlarına göre 1 milyon nüfusu vardır. Egenin güneyinde tarihin mirası muhteşem doğası dünyaya açılan gelişmiş sanayisi, bembeyaz pamuk kalesi çalışkan ve girişimci insanlarıyla eşsiz bir kenttir Denizli. Milattan önce 5000 yılına kadar uzanan tarihinde Denizli Lidyalılardan Perslilere Romalılardan Bizanslılara ve Osmanlı imparatorluğuna kadar birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Denizli günümüzde de ülkemizin turizm merkezlerinden  biri olmasının yanı sıra bölgesinin ekonomik devi, sanayinin ve ticaretin merkezi gelişimin ve değişimin vizyon şehridir.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar

  1. 11.komando tugayi Denizli'nin neresinde ve komando Tugay komutanlığı ndan başka Bir birlige gönderiyorum usta askeri sürgün yeri oldugu söyleniyor dogrumu şimdiden teşekkürler ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder