Ana içeriğe atla

Elâzığ'da Askerlik Yapmak Nasıldır?

Elazığ'da Askerlik Yapanlar:
Askerliğim Elâzığ ya çıktı diye hiç üzülmeyin ve boştan yere endişelenmeyin. Ülkemizin çok güzel şehirlerinden birinde  asker olacaksınız. Aslında Elâzığ'da asker olmak hususunda birçok şey söylenebilir. En büyük dert  soğuk hava olacaktır. O yüzden sıkı giyinin. Saten TSK birliğinize katıldığınız anda size kışlık içlik veriyor hasta olmak istemiyorsanız bunları mutlaka giyinin. İl Jandarmaya çıkarsanız şehrin merkezindedir. Tren garında yakındır. Uçakla şehre giderseniz ise servisler sizi istediğiniz yere götürecektir. Elazığ halkı da askeri sever çarşı izninde falan kötü bir muamele ile karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.

Elâzığ'da Bulunan Askeri Birlikler:
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ile buna bağlı ilçe Jandarma Karakol Komutanlıkları, Elazığ 8.Kolordu Komutanlığı,23.Mühimmat Bölüğü, 54.Bakım Merkezi Komutanlığı, Elazığ Tabur Komutanlığı, Hikmet Dursun Kışlası, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 22.Mühimmat Takım Komutanlığı bulunmaktadır.

Elâzığ'da Askeri Malzeme Satan Yerler:
Elazığ Merkez İdadiye  Mahallesi Yakup Şevki Caddesinde askeri malzeme temin edebileceğiniz pek çok dükkan bulabilirsiniz.

Elazığ Nasıl Bir Şehirdir?
Şehrin plaka kodu 23'dür. Son yapılan sayımlara göre şehrin 583 bin nüfusu vardır. Zengin tarihi geçmişi, doğal güzellikleri, coğrafi konumu, yer altı kaynakları, verimli sulanabilir alanları, yöresel lezzetleri, folkloru ve müziklisiyle öne çıkan ilimiz, anadolumuz un kavşak noktası ve önemli bir çekim merkezidir. Elazığ karayolu, demiryolu bağlantıları feribot taşımacılığı ve uluslararası sivil hava limanıyla bölgenin ortadoğu ve kafkas pazarına erişiminde stratejik bir konumda bulunmaktadır. Bölgesinin en yüksek erişebilirlik beşeri sermaye ve yaşam kalitesi değerlerine sahip olan Elazığ ili geniş ve sorunsuz bir yatırım alınana sahiptir.

Telegram Grubuna Katılmak için 
 
İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin
https://www.instagram.com/askeribilgiler1/

Yorumlar

  1. MERKEZ KOMUTANLIĞI NERDE PEKİ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostum elazığda mı asker olacaksın

      Sil

Yorum Gönder