Ana içeriğe atla

10 Bin (10.000) Bekçi Alımı Ne Zaman?

10 Bin Bekçi Alımı Ne Zaman Olur?
Son yıllarda eskiye dönüş oldu ve 35 yaşından küçük olan insanların yalnızca Yeşilçam filmlerinden gördüğü bekçiler tekrar çarşı ve sokaklardaki görev yerlerine döndü. Şimdiye kadar 19 bin bekçi mahalle, çarşı ve pazarlarda güvenliği sağlamak için görev yapıyor. Önümüzdeki dönemde de alımların devam edileceği zaten biliniyordu. 

İçişleri Bakanlığının yeni yaptığı kadro ihdası 13 Kasım 2018 tarihinde resmi gazetede yayınlandı. Buna göre önümüzdeki dönem 10.000 ( on bin ) bekçi alımı yapılacak. Bildiğiniz üzere kamu kurum ve kuruluşları kamuya ihtiyacı olan personeli almadan önce kadro ihdas etmesi gerekir. Yani şu anda İçişleri Bakanlığına bekçi istihdamı için 10 bin kadro ihdas edilmiş durumda.

10 Bin Bekçi Alımı İlanı Ne Zaman Yayınlanır?
İçişleri Bakanlığı uygun gördüğü bir zamanda 10 bin bekçi alımını gerçekleştirebilir. Bu izin Bakanlığa Cumhurbaşkanının onayı ile verilmiş oldu. Bu kararın ardından çok kısa bir süre sonra yeni bekçi alım ilanının çıkmasını bekliyoruz. Bildiğiniz üzere son bekçi alımlarında iki temel şart aranmıştı. Lise mezunu olmak ve askerliğini yapmış olmak. KPSS' siz memur olmak isteyenler için bekçilik bulunmadık bir fırsat. 

Eğer sizde bekçi olmak istiyor ve bu ilana başvurmaya niyetiniz var ise bekçilik hakkında yazmış olduğumuz diğer yazılarımızı aşağıya tıklayarak okumanızı öneririz. Aşağıda yazımızda bekçilerin maaşları, çalışma şartları ve diğer özlük hakları hakkında bilgi sahibi olabilir ve hatta merak ettiğiniz her şeyi yorum kutusunu kullanarak editörlerimize sorabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Kujdes
    Qëllimi është informimi i publikut të gjerë, burrave dhe grave të shëndetshme. Kush kujdeset për të
    Dhurim i menjëhershëm i {organit të veshkës mëlçisë vezore palca e eshtrave, testisit dhe është 100% serioz Kontakt .. email? holymadrinalclinic@gmail.com
    sepse kemi shumë
    pacientët që aktualisht kanë nevojë për transplantim të veshkave.
    Kërkoni një mundësi për të shitur veshkën tuaj për para
    Ne do të blejmë tuajat
    veshka për 800,000 €
    Mëlçia: 600,000 €
    Vezoret: 300000 €
    Palca e kockave: 500000 €

    dhe ne gjithashtu kemi ilaçe Vib / Aids ultra vibros 11 që mund t'i kurojnë ato ose t'i lejojnë ato për një pushim më të gjatë

    Na dërgoni një email

    E-MAIL; Email: holymadrinalclinic@gmail.com

    Të fala

    Michael

    YanıtlaSil

Yorum Gönder