Ana içeriğe atla

Mayıs 99/2 Celbi Askerlik Teslim Tarihi 2019

Mayıs Celbi 2019 Ne Zaman Askere Gider?
2019 Mayıs celbinde asker olacaklar haliyle tam olarak ne zaman askere teslim olacaklarını merak etmektedir. Askere teslim olma tabiri aslında yanlış bir söylemdir. Karakola teslim olunur. Pardon filmini izleyenler bu dediğimin ne demek olduğunu anlamışlardır :D Neyse konumuza dönecek olursak 1999 doğumlu olup ya da daha yaşlı olan ancak mayıs celbinde askere gidecek olanların açıklanan askeri birliklerine katılacağı tarihler aşağıda belirtilmiştir.Ayrıca mayıs celbi hakkında merak ettiğiniz her şeyi aşağıda ki facebook ve site yorum kutularını kullanarak bize sorabilirsiniz.
mayıs celbi 99/2 teslim tarihi
Mayıs celbini biz genel olarak 99/2 tertip olarak adlandırıyoruz. Ancak bu demek değildir ki mayıs 2019 celbinde yalnızca 99 doğumlular askere gidecek. Böyle bir anlama gelmesin. Ancak Askeralma Genel Müdürlüğü bu celp döneminin adını 99/2 tertipler diye açıklamaktadır. Çeşitli nedenlerle tecil bozdurup 1999 doğumlu olmayan daha büyük olanlar da eğer bu celp dönemine tabi iseler bu celp döneminde asker olacaklar demektir.

Mayıs Celbi 2019 Askerlik Teslim Tarihi
A grubu olarak askere gidecek olanlar 3-8 Mayıs 2019 tarihinde,

B grubu olarak askere gidecek olanlar Haziran ayının ilk iki haftasında birliklerine teslim olmak zorunda kalacak. Celp Grupları hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Mayıs Celbi Askerlik WhatsApp Grubu 
2019 Mayıs celbinde asker olacak olan 99/2 tertiplere ait WhatsApp grubuna aşağıda WhatsApp bağlantı grup davet bağlantı linkine android ya da Iphone marka telefonunuzdan tıklayarak katılabilirsiniz.

Yorumlar

  1. https://chat.whatsapp.com/Ds0OAwnTVlAHaq0AqiWeMg
    99/1.2.3.4 Tertipler 170 Kişi Vardır Herkesi Bekleriz

    YanıtlaSil
  2. hocam beni mayısta askere alacaklar.ancak haziranda yks snavına girecem Allahıun izniyle..yaşım 29 tecil de ettiremiyorum..celp tarihimi nasıl ağustosa aldırabilirim..sınava rahatça girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  3. AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 04/05/2019 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR yazıyor . Hangi ayda gidicem, şimdiden teşekkür ederim .

    YanıtlaSil
  4. ALİ İHSANIN SORDUĞU SORUYU BENDE SORUYORUM NE ZAMAN GİDİCEM ASKERE MAYIS 4 DE Mİ ?

    YanıtlaSil
  5. 01 10 1999 doğumluyum ne zaman giderim ben

    YanıtlaSil
  6. 30.01.1999 04.05.2019 tarihine kadar askerlik yönünden hiç bir sıkıntı yok diye yazıyor ben ne zaman giderim bana askerlik şubesine masiyda da gidersin dediler 24 Nisan da çarşamba günü yerim aciklanacakmis arkadaşlar hangi şehir çıkar ve masyisn kaçında giderim benim memleketim kars arpacay incedere köyü

    YanıtlaSil
  7. Mayista gidersin ama yerler 15inde aciklanacak kardesim

    YanıtlaSil
  8. S.a Tecili ekim ayinda bozdurdum. Subat celbine goturmediler. Mayis ccelbine ertelediler. 1997 dogumluyum. Kütüğüm mayis ggoturuyor ? kesin gidermiyim acaba ??

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. 05.04.2019. Yaziyordu bendede şimdide 21.05.2019 bilgisi olan bana yazabilirmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://asal.msb.gov.tr/SlaytHaber/mayis-2019-er-celbinde-silahaltina-alinacak-yukumlulerin-siniflandirma-sonuclari
      burdan bak sınıflandırma yoksa kütüğe göre celp dönemine bak o zaman gidersin bende mayıs diye bekliyordum böyle oldu.Cimere sordum ayrıyetten ne olcak diye net bilgi yok çünkü sistem güncellenmedi hale e devlette....

      Sil
  11. Hata veriyor giremiyirum ki

    YanıtlaSil

Yorum Gönder