Ana içeriğe atla

Nöbet Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Nöbet Dizisi Show Tv
Kurtlar Vadisi ekibinden yeni bir dizi yakında Show TV'de yayınlanmaya hazırlanıyor. Askerlik üzerine yapılmış bir site olmamız hasebiyle de bizlerde dizinin yayınlanacağı günü iple çekmekteyiz. Necati Şaşmazın bir dizi projesi olan "Nöbet "in ilk bölüm çekimleri geçen haftalarda tamamlandı. Polis dizilerinin aksine son dönemlerde asker dizileri yükselişe geçti. Sanırım Necati Şaşmaz önderliğindeki Pana film' de bu yükselişten nasibini almak istedi.

Aslında bu diziyi özel kılan ve burada haber olarak içerik oluşturmamızı sağlayan şey filmin Pana Film tarafından çekiliyor olmasıdır. Zira Pana Film belki de Türk Televizyon tarihinin en unutulmaz dizisini çekmiş bir ekiptir. Hiç şüphesiz Kurtlar Vadisi 10 yılı aşkın bir süre reyting rekorlarını kırmış ve hep zirvede kalmayı başarmıştı. Kurtlar vadisini özel kılan şey aslında gündem odaklı bölümleriydi. Yani gerek Ergenekon operasyonlarını gerek 17/24 aralık operasyonlarını senaryolaştırarak izleyenleri televizyona kitlenmeyi başarıyordu. 

Nöbet Dizisi Konusu
Nöbet dizisinin de bu çizgide hareket edeceğine eminim. Başta Suriye olmak üzere Afrin, Celabrus, Menbiç olaylarını konu olacağı ayrıca ülkemizin güneydoğu Anadolu'daki terör olaylarını senaryolaştırılacağına kesin gözüyle bakıyorum. Dizinin tam olarak hangi gün ve saatte yayınlanacağı belli değil. Ancak Show Tv ekranlarında yayınlanacağını ilk bölüm fragmanından anlamış olduk.


Nöbet Dizisi Oyuncuları
Oyuncu kadrosunda; Saygın Soysal, Tuncay Beyazıt, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, Yurdaer Okur, Kaan Sevi ve İbrahim Kendirci gibi güçlü oyuncular yer alıyor. Ayrıca Orhan Gencebay'ın oğlu da dizide çapkın bir üsteğmen rolünü canlandırılacağı bilinmektedir.

Yorumlar

  1. Merhabalar defalarca mesaj atmaya çalıştım ama atamadım 2018 ön lisans mezunuyum dgs ile 3ci sınıf kamu yönetimine geçtim aöf şuan aktif öğrenciyim tecil etmek için e devletten başvurdum ve sağlık ocağındanda muayne oldu e devletten takip ettim onayladığını gördüm ama lakin dün evime ptt kart geldi e devlette baktığımda ayın 31de teslim olamam lazım askerlik yerim bile belli olmuş çok şaşkınım nasıl olur diye tecil ettirebilirmiyim öğrenci belgemi alıp askerlik şübesine giderek..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder