Ana içeriğe atla

Askerde Ehliyet Alabilir miyim, Ehliyet İşe Yarar Mı ?

Askerde ehliyet almak
Askerdeyken sivil yaşamınıza dair hertürlü sınava girebilirsiniz yani sınav için mutlaka izin verilir.Sınav başvuruları ve sınav için ayrı ayrı izin verilir.Yani askere gittiğiniz zaman sınavları kaçırırım giremem gibi bir endişeniz olmasın.Ehliyet için de sınava girebilirsiniz ancak ehliyet için zorunlu derslere katılmanız gerekirse buda birkaç günden fazla süreceği için buna izin almanız çok zor.Ama günübirlik sınavlar için izin verilir.
Askerde ehliyet alabilirmiyim
Evet alabilirsiniz ancak ehliyet kurslarının yaptığı teorik derslere belli bir saat katılma zorunluluğu olursa sıkıntı olur.Ancak günü birlik sınava gitmek direksiyon sınavına gitmek için rahatlıkla izin alabilirsiniz.
Askerde ehliyet işe yarar mı
Askerde ehliyet işe yarar yani şoför olmanızda işe yara ama şoför olmak iyi midir o görecelidir o yüzden size tavsiyem önce ehliyetiniz olduğunu söylemeyin usta birliğine gittiğinizde duruma bakın eğer şoförlerin rahat olduğunu düşünüyorsanız ehliyetinizin olduğunu söyleyin ve şoför olun.
Askeri ehliyet sivilde geçerli mi
Askerde aldığınız ehliyet sivilde hiçbir işe yaramaz zaten verilen ehliyet askeri araç kullanabilir ehliyetidir.Bu aldığınız K1 denilen ehliyet sivilde hiçbir işe yaramaz.
İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar