Ana içeriğe atla

Askerde Yemeklere Ne Katıyorlar, Şap Atılması, Şap Nedir

Askerde Yemeklere Şap Atılması Doğrumu dur ?
Askerde şap olayı bir efsanedir. Eskiden eskiye dillendirilir bu iddia. İddianın çıkış sebebi boşta değil. Çünkü binlerce erkeği bir arada tutmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Her çeşit insan var. Aksi durumları engellemek için yemeklere şap konulduğunu düşünmek mantıksız değildir. Birde bu iddianın çıkış nedeni askerdeyken erkeklerin aletinin çalışmamasıdır. Ama bunun nedeni özellikle eğitim birliklerinde askerler öyle meşgul edilir öyle yorulur ki aletini düşünemez çevresinde kız görmediği, TV izlemediği için yani bir uyarıcı olmadığı içinde aklına o işler gelmez bu yüzden aleti kalkmaz.

Daha sonra yemeklere şap atıldığı iddiası kendisinde güçlenir ama bu iddia asılsızdır yani eskiden şap atılırmış erkeklerin birbirine yürümemesi için ancak artık böyle bir şeyin olmadığını çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Var diyenlerde yaşadıkları durum tamamen psikolojiktir. Bende Kastamonu'da askerliğimi yaptım orda da askerler kendi aralarında şap olduğunu konuşurlardı ancak ben işin aslını bildiğim için bende hiçbir etki yapmadı makina çalışıyordu...Zaten şap olsa komutanlar oranın yemeklerini yemezler yada onlara ayrı bir yemek çıkar sonuçta evli barklı insanlar hepsi şap olmadığı için onlarda gönül rahatlığıyla yiyorlar. Özetle askerde yemeklere şap katıldığı iddiası bir efsanedir.
 
Şap Nedir ?
Şap cinsel isteği azaltıcı bir ilaçtır. Yemeklere katılarak tüketildiği zaman erkeklerin cinsel organı sağlıklı çalışmaz cinsel isteklerini azaltır.
 
İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar

  1. Şap cinsel isteği azaltmaz götünden element uydurma

    YanıtlaSil

Yorum Gönder