Ana içeriğe atla

Çankırı Askerlik Şubeleri Telefon Numaraları

ÇANKIRI ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
ATKARACALAR ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kıran Mah. Nevzat AYAZ Bul. Yayla Sk. No:35 Atkaracalar/ÇANKIRI
Tel: 0.376.712 15 56 
Faks: 0.376.712 15 57
atkaracalar_as_sb@msb.gov.tr
BAYRAMÖREN ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kıran Mah. Nevzat AYAZ Bul. Yayla Sk. No:35 Atkaracalar/ÇANKIRI
Tel: 0.376.712 15 56 
Faks: 0.376.712 15 57
atkaracalar_as_sb@msb.gov.tr
ÇERKEŞ ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kıran Mah. Nevzat AYAZ Bul. Yayla Sk. No:35 Atkaracalar/ÇANKIRI
Tel: 0.376.712 15 56 
Faks: 0.376.712 15 57
atkaracalar_as_sb@msb.gov.tr
ELDİVAN ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
ILGAZ ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
KIZILIRMAK ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
KORGUN ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
KURŞUNLU ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kıran Mah. Nevzat AYAZ Bul. Yayla Sk. No:35 Atkaracalar/ÇANKIRI
Tel: 0.376.712 15 56 
Faks: 0.376.712 15 57
atkaracalar_as_sb@msb.gov.tr
ORTA ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
ŞABANÖZÜ ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr
YAPRAKLI ASKERLİK ŞUBESİ
Adres: Kırkevler Mah. Kastamonu Cad. No:1 ÇANKIRI
Tel: 0.376.213 11 05 
Faks: 0.376.212 26 60
cankiri_as_sb@msb.gov.tr

Yorumlar

 1. Kujdes
  Qëllimi është informimi i publikut të gjerë, burrave dhe grave të shëndetshme. Kush kujdeset për të
  Dhurim i menjëhershëm i {organit të veshkës mëlçisë vezore palca e eshtrave, testisit dhe është 100% serioz Kontakt .. email? holymadrinalclinic@gmail.com
  sepse kemi shumë
  pacientët që aktualisht kanë nevojë për transplantim të veshkave.
  Kërkoni një mundësi për të shitur veshkën tuaj për para
  Ne do të blejmë tuajat
  veshka për 800,000 €
  Mëlçia: 600,000 €
  Vezoret: 300000 €
  Palca e kockave: 500000 €

  dhe ne gjithashtu kemi ilaçe Vib / Aids ultra vibros 11 që mund t'i kurojnë ato ose t'i lejojnë ato për një pushim më të gjatë

  Na dërgoni një email

  E-MAIL; Email: holymadrinalclinic@gmail.com

  Të fala

  Michael

  YanıtlaSil

Yorum Gönder