Ana içeriğe atla

Askerden Gelen Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Askerden Gelen Sevgileye Hediye Önerileri:
Sevgilisi askerde olan kadın, uzun bir bekleyişin ardından ona kavuşacak olmanın heyecanıyla tezkereye az bir süre kala ne hediye alsam diye kaygılanmaya başlar. Ancak kadınlar askerden yeni gelmiş bir erkeğin neyi isteyeceğini, nelerden hoşlanacağını tahmin edemeyebilir. Zira asker psikolojisini ancak askerlik yapmış başka bir asker bilebilir. Bu nedenle uzun süre askerlik yapmış biri olarak size yardımcı olmak istedim.4 madde olarak hediye önerilerini sıralaycak olursak;
askerden gelen sevgiliye hediye

1-Doğruyu söylemek gerekirse askerde erkeklerin canı en çok kadın ister. Binlerce erkeğin arasında aylarca kapalı bir alanda birlikte yaşamak zorunda kalan erkek, bir kadının bakışına, gülüşüne,kokusuna hatta sesine bile hasret kalır. Bu durumu yadırgamamak gerekir. Zira her yetişkin sağlıklı bir erkeğin böyle bir ihtiyacı hissetmesi normaldir. Bu nedenle askerden yeni gelen sevgilinize verebileceğiniz en büyük hediye kendinizsiniz. Esasen hiçbir hediye de onu sizin kadar heyecanlandırmayacaktır. Bunu aklınızdan hiç çıkartmayın.

2- Parfüm, saat, ayakkabı vs gibi klasik akla gelen hediyeler elbette ki onu mutlu edecektir. Ancak bu tür hediyeler günün anlam ve önemine uygun düşmez. Unutmayın hediyeler alındığı kişinin ihtiyacını karşıladığı zaman kalıcı mutluluk verir. Yani 10 tane saati olan birine saat hediye alınması o kişiyi esasen pek de mutlu etmez. Sadece kendisini daha değerli hisseder ve geçici bir memnuniyet yaşar. Bu nedenle sevgilinizin neye ihtiyacı olduğunu tespit edin ve ona ihtiyacı doğrultusunda bir hediye almaya çalışın.

3- Asker tabilotu yemekten bıkan sevgilinize ellerinizle sevdiği bir yemeği yapın bence en güzel hediyelerden biri bu olacaktır.

4-Askerlik boyunca yeşil atlet, don ve kamuflaj giyildiği ve kışlada birçok şey yeşil olduğu için askerden gelen erkeğe yeşil birşey almamaya özen gösterin.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar