Ana içeriğe atla

Askerden Sevgiliye En Güzel Bayram Mesajları 2023

askerden sevgiliye bayram mesajları

Askerden Sevgiliye Gönderilebilecek Bayram Mesajları
Askerde iken sevgilinize olan aşkınız büyüdükçe büyür. Ondan ayrı olmak ona kavuşamamanın özlemi hasreti her askeri kasıp kavurur. İşte böylesi durumlarda ona göndereceğiniz mesajlar büyük önem taşır. Çünkü sevgilisine beslediğiniz duyguları en güzel şekilde kelimelere dökmek ister insan. İşte böyle bir durumda sevgilinize gönderebileceğiniz en güzel ramazan ve kurban bayramı mesajlarını bir araya getirmeye çalıştık. Umarım beğenirsiniz. Aşağıdaki listede olmayıp da sizin bildiğiniz güzel bir mesaj varsa yorum olarak bize yazmayı unutmayın.

Sen Vurmuşsun Yüreğime Mavuzer Vız Gelir Bedenime Sevgilim Bayramın Kutlu Olsun.


Tarihim, Şerefim, Şiirim, Her şeyim Yer yüzünde yer beğen nereye dikilmek istersen söyle, seni oraya dikeyim! Bayramın Kutlu Olsun.
Önce vatan dedim askere gittim ve şimdi SEN diyorum senin için döneceğim sevgilim...Bayramın Kutlu olsun.


Unutma! komandolar vurulunca değil unutulunca ölürler. Bayramın kutlu olsun.
Şafak her ne kadar zengin olursa olsun bir gün iflas etmeye mahkumdur. Bayramın Kutlu Olsun.


Asker ocağında ayrıyım yârdan gurbet türküsü söyler kalbim gözlerim seni arar, söz veriyorum bir gün döneceğim sevgilim. Bayramın Kutlu Olsun.


Kokun sinmiş üzerime gurbet ellerde hasretim sanadır, seni çok özledim bir bilsem içimi nasıl anlatılır, resmine bakarım nöbetlerimde türkülerim sadece sanadır yâr. Bayramın Kutlu Olsun.


Dağlar bizim meskenimiz, Biz komando gençliğiz düşmanlarımız korksun bizden, biz bu vatan için canımızı veririz. Bayramın Kutlu Olsun.


Biz denizci değiliz ki her limanda bir sevgilimiz olsun, biz komandoyuz dağlar sağ olsun bayramın kutlu olsun.


Dağlar bizim meskenimiz, Biz komando gençliğiz düşmanlarımız korksun bizden, biz bu vatan için canımızı veririz. bayramın kutlu olsun.


Biz denizci değiliz ki her limanda bir sevgilimiz olsun, biz komandoyuz dağlar sağ olsun. Bayramın kutlu olsun.


Biz ölüme tuzak kurarız, biz ecelimiz geldiği gün seve seve bu canı vatana feda ederiz çünkü biz Askeriz! bayramın kutlu olsun.


Hasreti içimde kor misali yanar, sensiz gecelerin soğukluğunda hasretinle ısınırım sana kavuşacağım günü beklerim sevgilim...bayramın kutlu olsun.


Vatan için çıktık yola, hayırlısı ne ise olsun hayatımızda, vatan için canım feda biz vatan için doğduk vatan için ölürüz bu yolda...bayramın kutlu olsun.


Acı çekmek ölmekten daha cesaretlidir, askerler vurulunca değil unutulunca ölürler unutma beni sevgilim senin için döneceğim, bayramın kutlu olsun.


Adını Şafağıma yazdım, geçen her gün senin için şiirler yazdım, bir gün bitecek bu hasret ve bir gün gelecek şafak sevdiğim.. bayramın kutlu olsun.


Ben askere vatan için geldim ama unutma ki güzelim senin için döneceğim...


Ne kadar uzun olursa olsun Şafağım günün birinde senin adınla bitireceğim bu günleri..


Nöbet saatlerimde yazdığım şiirlerde buldum seni, soğuk silahımın namlusunda hissettim gurbetin gecelerini, ama her hayalin geldiğinde aklıma anladım ki bir gün kavuşacak ellerimiz bebeğim..

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar