Ana içeriğe atla

Artvin'de Askerlik Yapmak Nasıldır?

Artvin'de Askerlik Yapanlar:
Aslında Artvin'i bu yazımda ben anlatmak istemiyorum. Artvin, Türkiye'nin en yaşanılası gezilesi görülesi yeridir. Hiç internetten araştırma yapmadan resimlerine bakmadan gidip görmenizi daha çok isterim. Zira işte o zaman Artvin'de askerlik yapacağınız için kendinizi daha çok şanslı hissedeceksinizdir. Evet Artvin'de askerlik yapmak kesinlikle ayrıcalıktır. Çünkü normal hayatınızda İstanbul'da yada Türkiye'nin batısında bir kişinin Artvin'e yolunun düşmesi neredeyse imkansızdır. Askerlik sayesinde bu muhteşem şehri belki de Türkiye'nin en güzel doğasını görmüş olacaksınız. Daha önce askerliği Artvin'e çıkmış olanlardan çok önemli bir ricam olacak. Lütfen Artvin'de askerlik yapmanın nasıl bir duygu olduğunu bizimle paylaşın.


Artvin'de Bulunan Askeri Birlikler:
Artvin İl Jandarma Komutanlığı, Kemalpaşa Jandarma Karakol Komutanlığı, Ardanuç Jandarma Komutanlığı, 25.Hudut Tugay Komutan Yardımcılığı 1.Hudut Tabur Komutanlığı, Bulanık Jandarma Komutanlığı, Meydancık Jandarma Komutanlığı 3.Hudut Bölük Komutanlığı, Artvin Cezaevi, 6.Hudut Tabur Komutanlığı, Yusufeli Jandarma Genel Komutanlığıdır.

Artvin'de Askeri Malzeme Satan Yerler:
Artvin ilinin Merkez ilçesinde çarşı mahallesinde ki pek çok dükkandan askeri malzeme satan yer bulabilirsiniz. 

Artvin Nasıl Bir İldir?
Artvin bulunduğu konum itibariyle tamamen dağlık bir coğrafyada yer alır. Karadeniz'in en doğusunda yer almaktadır. Turizmin yeni cazibe merkezi Karadeniz in en eski merkezlerinden ipek yolunun kadim şehirlerinden biridir. Artvin'de zaman, tarih ve doğa hayat ve coşkudur. Her gün yeni bir karedeniz çağrısıdır. Her gün yeni güzelliklerle gelir zaman uçsuz bucaksız ormanların koynundan. 2017 verilerine göre 166 bin nüfusu bulunmaktadır. Plaka kodu 08 dir ve Türkiye'nin 55. şehridir. Artvin şehri Şavşat, Hopa, Arhavi, Ardanuç, Yusufeli, Murgul ve Borçka ilçelerinden oluşmaktadır.

İnstagram'dan Bizi Takip Etmek İçin 
 
Telegram Grubuna Katılmak için 

Yorumlar