Ana içeriğe atla

Deniz Astsubay Başvuru Yap 11-31 Mayıs 2018


Deniz Astsubay DAMYO Başvuru
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Astsubayı alımı için ilana çıktı. İlana yalnızca erkekler başvurabilmektedir ve deniz astsubayı olmak isteyenler başvurularını 11-31 Mayıs 2018 tarihleri arasında Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Öncelikle aşağıdaki linkten başvuru klavuzunu dikkatlice okuyun. Daha sonra online olarak başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapın. Başvuru yapmak için e-devlet şifreniz olması gerekmektedir.
deniz astsubay alımı

Başvuru Klavuzuna Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın

Başvuru Yapmak İçin Buraya Tıklayın

Başvuru Şartları
  • 01 ocak 2018 tarihi itibari ile 2 yıllık ön lisansı bitirenler için 25 yaşını bitirmeyenler yani 01 ocak 1993 ve sonrası doğan lar ile 4 yıllık lisans ve üzeri yüksek öğrenimi bitirenler için 27 yaşını bitirmemiş yani 01 ocak 1991 ve sonrası doğmuş olmak (yaş düzeltmeleri geçersiz saylabilir)
  • En az 2 yıllık Önlisans programından mezun olmak (tablo 1 de bulunan bölümlerden birisinden mezun olmak )
  • Mecburi hizmeti olmamak. ileride sınıf değişikliği talebinde bulunmamak.
  • Hakkında Yedek Subay Olamaz Kararı verilmemiş olmak.
  • Bakaya yada yoklama kaçağı olmamak.
  • Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen Astsubay olabilir şartlarını taşıyor olmak. (Bu rapaor hastanelerden verilmektedir.)

Yorumlar