Ana içeriğe atla

Şubat 2021 Celbinde Askere Gideceklerin Askerlik Yerleri

Şubat Celbi 2021 Ne Zaman Gider? 

Koronavirüsün 2020 - 2021 yılına damgasını vurduğu bu zamanlarda 2021 şubat celbinde askere gidecek olan yükümlüler doğal olarak şubat celbinde ne zaman askeri birliklerine katılacaklarını merak ediyorlar. Bu yazımızda  2021 yılı şubat celbinde 1 tertip olarak askere gidecek olan 2001 doğumlu yükümlülerin askeri birliklerine katılış tarihleri hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca aşağıda ki yorum kutusunu kullanarak tertiplerinizle iletişime geçebilir ya da merak ettiğiniz başka hususlar hakkında sorular sorabilirsiniz.

Şubat celbine tabi olan 3 farklı grup bulunmaktadır. Bunlar; 2001 doğumlu olup, 6 ay  askerlik yapacak önlisans, lise ya da daha düşük bir mezuniyete sahip olanlar, lisans ve üstü mezunu olarak yedek subay aday adayı olarak 12 ay askere gidecek olanlar ile her iki gruptan hali hazırda tecilli bitenler ya da tecil bozduranlardır. Bu üç grup için de askere teslim tarihi aynıdır. Sadece askerlik yerlerinin açıklanma tarihi farklı olacaktır. Askerlik yerlerinin açıklanma tarihleri konusunda sitemizde ki diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Şubat Celbi 2021 Celbi Askerlik Teslim Tarihi
15-23 Ocak 2021 tarihleri arasında e-devlet üzerinden açıklanacaktır. Celp Grupları hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.
askerlik teslim tarihi 2021şubat

Şubat Celbi Askerlik WhatsApp Grubu 
2021  Şubat celbinde asker olacak olan 1 tertiplere ait WhatsApp grubuna aşağıda whatsApp bağlantı grup davet bağlantı linkine android ya da iphone marka telefonunuzdan tıklayarak katılabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Merhaba benim celp tarihim ocak 2022 görünüyor evrak alma başlangıç Aralık 20 bitiş Aralık 21 . Yerim de belli. Hangi günleri kapsayan rapor almalıyım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder