Ana içeriğe atla

2019 Mayıs Askerlik Yerleri Ne Zaman Belli Olacak?

2019 Mayıs Celbi Askerlik Yerleri Ne Zaman Belli Olur?
99/2 tertip olarak mayıs celbinde askere gidecek olanlar askerlik yapacakları yerin ne zaman belli olacağını şimdiden merak etmektedir. Bu konuda askeribilgiler.com olarak daha önceki celp dönemlerini 3 ay öncesinden nokta atış olarak askerlik yerlerini bildiğimizi belirtmek isterim. Her celp dönemi öncesinde askere gidecek olan yükümlüler önünü görmek adına askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Zira birçok yükümlü çalıştığı için iş yerinden ne zaman çıkacağı hususundan önceden bir bilgi sahibi olmak istiyor. Eğer bir işte çalışıyorsanız ve askerlik nedeniyle işinizden ayrılacaksanız ne kadar kıdem ve ihbar tazminatı alacağınıza ilişkin hesaplamayı buradan yapabilirsiniz. Anlattıklarımın haricinde merak ettiğiniz hususlar var ise aşağıdaki yorum kutularını kullanarak site editörlerimize soru sorabilirsiniz.
99/2 mayıs celbi askerlik sorgulama
99/2 Askerlik Yerleri Açıklanma Tarihi
1999 doğumlulardan mayıs celbine yani 99/2 tertip olarak askere gidecek olanların askerlik yerleri 16 Ocak 2019 saat: 10:30' ta e-devlet üzerinden açıklanacaktır. Belirttiğim gibi bu resmi bir açıklanma tarihi değildir. Ancak askeribilgiler.com olarak şimdiye kadar daha önce açıklanmasını belirttiğimiz tarihte askerlik yerleri açıklanmıştır.Bu seferde öyle olacağını umuyoruz.


99/2 Mayıs Celbi Celp Grupları
Mayıs 2019 celp döneminde asker olacaklar iki farklı celp grubuna tabii olarak asker olabilirler. Bunlar; A grubu veya B grubu diye adlandırılır. Kimlerin A grubu olarak asker olacağı ile kimlerin B grubu olarak asker olacağına ilişkin bilgilendirme yine yukarıda belirtilen tarihler arasında e-devlet üzerinden açıklanacaktır.

99/2 WhatsApp Grubu 
2019 Mayıs celbinde asker olacak olan 99/2 tertiplere ait WhatsApp grubuna aşağıda WhatsApp bağlantı grup davet bağlantı linkine ANDROİD ya da IPHONE marka telefonunuzdan tıklayarak katılabilirsiniz.

Yorumlar